Handgemaakte leren laarzen uit USA & Mexico
Altijd veilig betalen
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis
Gratis Verzending in NL boven €50

Verzenden & Retourneren

Alle bestellingen bij Boots by M, boven de €100,- worden aangetekend verzonden. Bij een bestelling boven de €100,- neemt Boots by M de verzendkosten voor haar rekening (alleen in Nederland).
Bestellingen onder de €100,- worden als standaard pakket verzonden.
Voor bezorgen buiten Nederland gaan de verzendkosten op aanvraag, bel of mail ons.

Wanneer kan ik de bezorging verwachten?
We leveren al onze producten direct uit eigen voorraad met uitzondering van speciale bestellingen (waarvoor een productietijd geldt).
Voor de bezorging van de pakketten maken we gebruik van de diensten van PostNL.
In de praktijk betekent dit dat het pakket binnen 1-2 werkdagen bij je wordt bezorgd.
Met de Track & Trace code die je van ons krijgt, kun je jouw pakket zelf volgen in het logistieke proces bij PostNL. PostNL bezorgt ook op zaterdag, maar niet op zondag en op feestdagen.

Wat gebeurt er als ik afwezig ben bij aflevering?
Indien je bij aflevering niet aanwezig bent, zal de bezorger van PostNL bij jou een kaartje in de bus doen. Op dit kaartje staat vermeld wat je voor verdere opties hebt.

Hoe zit het met de bezorging in het weekend en op feestdagen?
PostNL bezorgt wel op zaterdag, maar niet op zondag en niet op de gebruikelijke feestdagen.
Tijdens de feestdagen, bijvoorbeeld rond de kerstdagen, kan de bezorging door de drukte iets langer duren dan gewoonlijk. Wij vragen je begrip hiervoor. Je kunt het pakket altijd volgen in het logistieke proces bij PostNL via uw Track & Trace code. 

Kan ik het product ook zelf komen afhalen?
Natuurlijk kun je het pakket ook bij ons af komen halen. Bel even van tevoren zodat we jouw pakket kunnen klaarzetten. Je vindt de benodigde gegevens onderaan de startpagina

Kan ik het product ook op een ander adres laten bezorgen?
Je kunt ook een ander adres opgeven waarop het bezorgd moet worden. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om naast het klantadres een afwijkend bezorgadres op te geven. Dit geldt voor binnenlandse zendingen.
Je kunt er ook voor kiezen dat de bestelling wordt bezorgd bij een PostNL Pakketpunt bij jou in de buurt. Mocht dit de voorkeur hebben, laat het ons dan even weten via de mail of telefonisch.

Ruilen of retourneren
Mocht een door jou bij Boots by M gekocht artikel niet voldoen aan de verwachtingen of is het te klein of te groot en wil je het ruilen, dan kan dat bij ons zonder problemen. Je dient dit dan wel binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons kenbaar te maken middels een e-mail aan [email protected] met daarin de reden voor de ruiling of herroeping van de aankoop. Je ontvangt van ons dan een e-mail met daarin de instructies voor het terugsturen. Te retourneren producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst op jouw adres terug in ons bezit te zijn anders zal de aankoop definitief worden. 

Indien je er voor kiest het aankoopbedrag terug te ontvangen, wordt het bedrag binnen 30 dagen nadat wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen op jouw rekening teruggestort. Wij vergoeden niet de betaalde verzendkosten voor het retourneren van de aankoop.

Artikelen die op speciale bestelling geleverd worden, kunnen NIET geruild of herroepen worden.

Het ruilen of herroepen is aan een aantal voorwaarden gebonden:

  • De kosten van het retourneren van de artikelen naar Boots by M zijn voor jouw eigen rekening.
  • Het artikel en de originele verpakking van het artikel mogen niet beschadigd zijn en mogen geen tekenen vertonen van slijtage/gebruik, hoe klein dan ook, dit geldt ook voor zolen van de laarzen. 
  • Wanneer een laarzendoos uit een retourzending beschadigd door ons wordt ontvangen, brengen wij jou €10,- in rekening ter vervanging van deze onbruikbare doos. Gebruik daarom altijd pakpapier of plastic om een retour te zenden doos te beschermen.
  • Voor het retour sturen van een artikel dien je eerst contact met ons op te nemen. Artikelen die je niet bij ons hebt aangemeld voor retour of herroeping en artikelen die niet of niet voldoende zijn gefrankeerd worden niet teruggenomen.
  • Bovendien dienen retour te sturen artikelen door u (vanuit Nederland) altijd aangetekend dan wel verzekerd te worden verstuurd daar je verantwoordelijk bent voor kwijtraken en/of beschadigen van pakketten welke naar ons geretourneerd worden. Kijk voor deze kosten op de website van PostNL.

Retour adres: 
Boots by M
Noordeinde 100
2514 GM Den Haag
Nederland

Heeft u vragen over het ruilen of herroepen, neemt u dan contact op met ons.

Niet goed? Geld terug!
Een consument heeft als gevolg van de wet 'Kopen op afstand' bij internetaankopen een afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat indien de aankoop, om wat voor reden dan ook, niet bevalt je het product eenvoudig retour kunt sturen om te ruilen of om je geld terug te krijgen. 

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik doen?
Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden tussen de vragen op deze pagina? Je kunt ons uiteraard ook bellen of mailen met een specifieke vraag. Wij staan je graag te woord. Je vindt de benodigde gegevens onderaan onze startpagina.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Handgemaakte leren laarzen uit USA & Mexico
Altijd veilig betalen
Voor 17:00 besteld? Morgen in huis
Gratis Verzending in NL boven €50