Free shipping on orders over € 50 - Read all about shipping

Voorjaarsopruiming: Korting op alle jassen, tassen, riemen en andere accessoires!

Let op: Na afgelopen dagen hebben we de smaak te pakken en de ruimte die vrijkomt kunnen we goed gebruiken. Daarom verlengen we de opruiming en heb je nog tot en met zondag 26 mei om jassen, tassen en andere accessoires met mooie kortingen te scoren!

18, 19 en 20 mei 2024.

Voorjaar is hét uitgelezen seizoen voor een grote, grondige schoonmaak. Tijd om de bezem eens goed door de winkel en het magazijn te halen, zodat we daarna alle ruimte hebben voor nieuwe items! Daarom organiseren we volgend weekend, van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei, onze niet-te-missen Lente Opruiming!

Drie dagen lang krijg je in de winkel en op bootsbym.nl tot 50% korting op alle jassen, tassen, riemen en andere accessoires.

Voor deze opruiming geldt op=op, want vrijwel alle items verdwijnen hierna uit onze collectie. Dus heb je al een hele tijd een oogje op één van de prachtige jassen van Double D Ranch (die in Europa exclusief bij ons te koop zijn) of ben je eigenlijk wel toe aan een nieuwe, stoere riem? Kom dan volgend weekend langs in onze winkel op het Noordeinde of shop in de webshop en scoor bijzondere accessoires met mooie kortingen!

Je kunt in onze webshop alle jassen, tassen en andere accessoires al ontdekken, maar de kortingen zullen pas vanaf zaterdag 18 mei zichtbaar zijn en worden toegepast.

 

Voorwaarden Opruiming 18 t/m 20 mei 2024:

 1. Beschikbaarheid:

  • Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.
  • Beperkte aantallen kunnen beschikbaar zijn, en populaire items kunnen snel uitverkocht raken.
 2. Retourbeleid:

  • Het retourneren van items gekocht tijdens de uitverkoop is toegestaan.
  • Retourneren kan alleen in ruil voor een tegoedbon; het aankoopbedrag terugkrijgen is niet mogelijk voor items gekocht tijdens deze uitverkoop.
 3. Online Aankopen:

  • Een groot deel van de uitverkoop is online beschikbaar op bootsbym.nl.
  • Voor alle bestellingen boven de €50 worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.
 4. Openingstijden:

  • Zaterdag 18 mei: 10:30 tot 17:30.
  • Zondag 19 mei en maandag 20 mei: 12:00 tot 17:00.
  • Online is de uitverkoop beschikbaar van zaterdag 9:00 tot en met maandag 22:00.
  • Houd rekening met eventuele drukte en kom op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Let op: Deze voorwaarden zijn specifiek van toepassing op de Voorjaarsopruiming op 18, 19 en 20 mei. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden naar eigen inzicht te wijzigen of aan te passen.

Sign up for our newsletter and stay informed!

Don’t worry, we won’t spam.

Your Cart — 0

Currently, there are no items in your cart

Login

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »